Konferens, kurs, fest m.m.

 

I Bonäs-Våmhus finns utmärkta möjligheter för konferens, kurser, musikarrangemang, bröllop m.m. för både stora och små sällskap.

 

Smidgården

 

Familjen Länsmans är ättlingar till bonäsbor som hade sin fäbodrift i Fryksås fram till mitten av 1960-talet. Vi bestämde oss 2004 för att flytta från Bonäs till Fryksås, Orsa, och bosätta oss permanent häruppe.

 

Sommaren 2006 öppnade vi Smidgården, som Per till stor del byggt på egen hand. Vårt boende är på totalt 32 bäddar fördelat på två 8-bäddslägenheter, en fyrbäddslägenhet och tre fyrbäddsstugor. Fäbodrelax med spa i unik miljö, säsongsöppet café, middagar på beställning, konferenser, kurser. Serveringen har plats för ca 70 gäster, samt en uteservering med hisnande utsikt. Smidgården har fullständiga rättigheter.

 

Hjärtligt välkomna till oss kära gäster hälsar Per och Liselott Länsmans med personal! http://www.smidgarden.se

 

Modern fäbod med hotell och matmöligheter.

Även en utmärkt vintersportort.

Resväg från Våmhus centrum. Från Bonäs.

Bonäs Bygdegård

 

Bonäs Bygdegård intill Diösgården vid Orsasjöns strand bjuder på generösa utrymmen för konferenser, kurser, musikarrangemang, bröllop m.m. för både stora och små grupper. Dessutom finns möjligheter till övernattning i självhushåll i genuin Dalamiljö.

 

Se mer på servicesidan eller hemsidan Bonäs Bygdegård.

 

Våmhus Bygdegård

 

Våmhus bygdegård kan hyras för kalas, bröllop, konferenser, dans, kurser, utställningar, övernattningar för grupper, begravningar m.m. Den kan också hyras för husvagnsgrupper (dock ingen el). Vid konferenser kan kaffe med bröd serveras

.

Se mer på servicesidan eller hemsidan Våmhus Bygdegård.

Byknuten Bonäs

 

I natursköna Bonäs ligger Byknuten som drivs av föreningarna i Bonäs. Vid anläggningen finns samlingslokal för mindre arrangemang med möjligheter att laga mat, ha konferens, utbildningar, kalas samt övernattning.

 

Se mer på servicesidan.

 

 

 

 

 

Bäck bystuga

 

Trevlig bystuga för mindre kalas och enklare boende.

 

Se mer på servicesidan.

 

 

Våmhus kyrka

 

Våmhus kyrka är känd för den utmärkta akustiken och varför den ofta används för olika musikarrangemang. Kyrkan är även en populär bröllopskyrka.

 

Läs mer om kyrkan på sidan om kyrkliv eller på Mora församlings hemsida om Våmhus kyrka.

Från ett julevenemang i Våmhus kyrka med Våmhus kyrkokör, "Stefankören" och orkestern "Stefan med vänner" från Älvdalen.


Copyright © B-ViS • Bonäs-Våmhus i Samverkan

Bonäs-Våmhus mot framtiden med en titt i backspegeln.